Meny

Vår meny er satt sammen av de beste norske råvarene og serveres som delingsretter, á la carte, 5-retters meny og Tabberas - en smak av hele menyen.

KALDE RETTER:
Gravet og røkt ørret, dill, brød, rømme
🐟🍼🌾 159,- [Sigerfjord]
Tartar av okse, skorsonnerot, estragonmajones og gravet eggeplomme
🥚 175,- [Løten]
Bøffelmozzarella, tomat, basilikum, solsikke og brunet smør
🍼 ​145,-​ [Hanasand gård]

VARME RETTER:
Svinetacos – fermentert kål, pepperglace
🌾🥚 139,- [Grøstad gård]
Potet med Løjrom, dill og sitron
🐟🍼 189,- [Nøtterøy]
Fenalår med karamellisert fløte og syltede løk
🍼 145,- [Grillstad]
Sjøkrepssuppe, torsk og blåskjell
🍼🦀🐚🥚🐟 159,-/259,- [Midsund]
Steambun med panert svinenakke, kål og ramsløk
🥚🌾 99,-/st [Spikkerud gård]

HOVEDRETTER:
Skrei, løkpuré, purre, pastinakk, fritert torskeskinn og fennikelsaus
🍼🐟 295,- [Lofoten]
Bresert oksekjake, bakt jordskokk, selleripure og sort hvitløk og ølsaus
🍚🌾 325,- [Drammen]
Confitert andelår, grønnkål, persillesmør og mandelpotetskum
🍼 315,- [Holte]
Helgrillet Sirdalsørret på bein 380g – Hollandaise, estragonpulver, hjertebladsalat
🍼🐟🍚 395,- [Sirdal] passer best til 2 personer

OST/DESSERT:
Krem på Thybo-ost, smørstekt rugbrød, hasselnøtt og tomatmarmelade
🌰🌿🌾🍼 145,- [Thy]
Sjokoladeskum, jordnøtter, karamellis og salt karamell
🍼🥚🌾🥜 135,- [Valrhona]
Topphems gulrotkake
🌾🍼 105,- [Bergsmyrene gård]
Rømmeis, persillegranite og yoghurtmousse
🍼🥚 135,- [Røros]
Dagens sorbet
spør servitør 59,-

Havrebrød med brunet smør
🌾🥛 39/69,- [Holli Mølle]

SKROVMÅL – 5-retters, kjøkkenet velger: 690,-

TABBERAS – En smak av nesten hele menyen. Serveres i kjøkkenets fart. Passer for 3-4 personer: 1990,-

Bestill et bord

Flere av rettene kan lages veganske eller vegetariske, og vi tilpasser eventuelle allergier og retter for barn.

Bokbacka